Merkcreatie is het ontwerpen en uitvoeren van het bedrijf in een vorm van een huisstijl. Om op te vallen is het belangrijk jouw merk een uitstraling te geven die het merk omschrijft. Dotbrand zorgt ervoor dat de merkcreatie wordt gemaakt naar de producten/diensten van jouw onderneming. We nemen dit uit jouw handen waardoor jij kunt doen wat je het beste kan.

Natuurlijk wordt er gekeken naar het merk zelf, maar ook de doelgroep is erg van belang. Dotbrand kijkt naar de doelen en wat er nodig is om deze te behalen. We zullen ervoor zorgen dat wat wij maken, goed in de smaak zal vallen en onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Zo helpen we jouw bedrijf.

Merkstrategie

Met een merk strategie zorgen we op verschillende manieren ervoor dat de online aanwezigheid van jouw bedrijf wordt verbeterd. We definiëren de doelgroep en bekijken hoe we die het best bereiken.

Huisstijl & identiteit

Een professionele huisstijl zorgt voor een mooie uitstraling en is een nieuw begin van elk bedrijf. Of dit nu de start of een frisse verandering is. Het zorgt ervoor dat jij laat zien wat jouw bedrijf inhoudt.

Campagnes

Door middel van je campagnes te vormgeven in jouw huisstijl, zal je bedrijf meer onder de aandacht komen en de juiste doelgroep bereiken. Hierdoor zul je sneller jouw doelen behalen.