Ciconia Properties website

Ciconia Properties
Ciconia Properties website

Inleiding

Ciconia Properties is een vastgoedonderneming die kwaliteitspanden aanbiedt in het Verenigd Koninkrijk. Ze richten zich op het verkopen, verhuren en investeren van onroerend goed. Dus wat je plan ook is, je bent bij hen aan het juiste adres. Voor Ciconia heeft Dotbrand een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij hebben we gekeken naar de voorkeuren van de klant, maar ook advies gegeven voor mogelijke aanpassingen voor de website.


Vraag

Ciconia Properties had een nieuwe website nodig waarbij alle informatie over het bedrijf en het portfolio te zien was met al hun onroerend goed. Het was de vraag om een webdesign te ontwikkelen, waar Ciconia zich in herkent en het de onderneming goed weergeeft. Er was al wel een overzicht met welke pagina’s er moesten komen, maar hierbij hoorde nog een passend design om de website optimaal te maken. 


Uitwerking

Het proces bestond uit een aantal stappen die we samen hebben doorlopen. Het contact tussendoor zorgt ervoor dat er nuttige ontwikkelingen werden uitgevoerd en er vooruitgang werd geboekt. Dotbrand heeft een wireframe gemaakt, dit is een inhoudsindeling van de individuele pagina’s. Hierna zijn er drie designs van de homepagina en de inhoud van de website ontworpen, hieruit is een keuze gemaakt voor de lay-out en is het ontwerp ontwikkeld voor de complete website. Er is gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en de response van de website. Zo gaven we het advies om een specifieke portfolio pagina te maken waar meer informatie en beeldmateriaal getoond kan worden. De ontwikkeling is uitgevoerd in Webflow. Er is ook een CMS voor de klant om zelf content aanpassingen te kunnen maken.

Resultaat

  • Nieuw webdesign
  • Website met Content Management System


Advies nodig bij jouw online aanwezigheid?
Contact opnemen

Andere cases: