Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

AR gebruiken voor je bedrijf

Tijmen Lourens

AR (Augmented Reality) is een techniek die we steeds vaker in de praktijk tegenkomen. Maar wat is het precies? En hoe kan jij het toepassen op jouw bedrijf? Wij vertellen je meer.

Wat is Augmented Reality (AR)?

In Nederland noemen we het ook wel toegevoegde realiteit. AR is een extra laag die getoond kan worden over de ruimtes waar jij je bevindt. Dit kan door middel van een bril, smartphone of gewoon op de tv. Een bekende AR toepassing op tv is de buitenspellijn bij voetbal of de naamkaartjes/statistieken die meebewegen met de speler. 

Toepassingen AR voor je bedrijf

Augmented reality kan een aantal mooie toepassingen bieden voor je bedrijf om jouw doelgroep te overtuigen. 

Product in ruimte

Grote bedrijven zoals IKEA spelen hier al op in, bij het product klik je op ‘toon in ruimte’ en je camera wordt geopend. Vervolgens scant je camera de ruimte waar je in staat om ervoor te zorgen dat het product op schaal getoond zal worden. Perfect om snel te kijken of het meubel goed staat bij de vloer.

Personage 

Wat is mooier dan het personage dat jouw merk representeert, te plaatsen in de woonkamer van jouw doelgroep? Laat het allemaal iets dichter bij komen om zo je klanten binnen te halen.

AR voor jouw bedrijf

Interesse gekregen in de mogelijkheden van Augmented Reality? Neem vrijblijvend contact met ons op om mogelijke toepassingen voor jouw bedrijf te bespreken!

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!