Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De voordelen van een bedrijfsvideo

Tijmen Lourens

Voordelen bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s zijn steeds vaker te zien op websites en social media. Maar is dit ook de moeite waard? Een video maken en bewerken is namelijk niet altijd gemakkelijk. Door juiste technieken kan een bedrijfsvideo juist veel opleveren. Hieronder de voordelen van een bedrijfsvideo.

Publiciteit van een bedrijfsvideo

Door een video bereik je een grotere doelgroep. Door al een aantal beelden te laten zien, blijven deze hangen bij de kijkers. De video hoeft daarbij ook niet lang te zijn, een video van rond de 40 seconden doet het over het algemeen het beste op je site of social media kanalen. Mensen zullen een kortere video namelijk sneller afkijken en beter alles kunnen opnemen dan een lange video.

Overzichtelijk

In een bedrijfsvideo kan je veel meer laten zien. Heldere beelden van je diensten of product, achtergrondmuziek en eventueel een korte tekst. Hierdoor krijgen de kijkers een overzichtelijk en duidelijk beeld van wat het bedrijf/merk te bieden heeft. Jouw klanten weten meteen wat ze kunnen verwachten.

Aanvulling

Een video is daarbij ook nog een echte aanvulling voor de social media kanalen. Gebruik het filmpje bijvoorbeeld als header voor op Facebook en link daarmee naar YouTube. Het bedrijf is op meerdere platformen te zien en zal sneller onder de aandacht komen. Daarnaast worden filmpjes ook meer gewaardeerd dan statische posts en lopen ook online advertenties over het algemeen beter met het gebruik van een video van jouw bedrijf.

Bedrijfsvideo laten maken

Uiteraard kan je de bedrijfsvideo laten maken. Bij ons kan dit compleet op maat, totdat jij tevreden bent. Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsvideo of benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk dan onze site en ga naar het kopje Content Creators. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!