De voordelen van een bedrijfsvideo

De voordelen van een bedrijfsvideo

Voordelen bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s zijn steeds vaker te zien op websites en social media. Maar is dit ook de moeite waard? Een video maken en bewerken is namelijk niet altijd gemakkelijk. Door juiste technieken kan een bedrijfsvideo juist veel opleveren. Hieronder de voordelen van een bedrijfsvideo.

Publiciteit van een bedrijfsvideo

Door een video bereik je een grotere doelgroep. Door al een aantal beelden te laten zien, blijven deze hangen bij de kijkers. De video hoeft daarbij ook niet lang te zijn, een video van rond de 40 seconden doet het over het algemeen het beste op je site of social media kanalen. Mensen zullen een kortere video namelijk sneller afkijken en beter alles kunnen opnemen dan een lange video.

Overzichtelijk

In een bedrijfsvideo kan je veel meer laten zien. Heldere beelden van je diensten of product, achtergrondmuziek en eventueel een korte tekst. Hierdoor krijgen de kijkers een overzichtelijk en duidelijk beeld van wat het bedrijf/merk te bieden heeft. Jouw klanten weten meteen wat ze kunnen verwachten.

Aanvulling

Een video is daarbij ook nog een echte aanvulling voor de social media kanalen. Gebruik het filmpje bijvoorbeeld als header voor op Facebook en link daarmee naar YouTube. Het bedrijf is op meerdere platformen te zien en zal sneller onder de aandacht komen. Daarnaast worden filmpjes ook meer gewaardeerd dan statische posts en lopen ook online advertenties over het algemeen beter met het gebruik van een video van jouw bedrijf.

Bedrijfsvideo laten maken

Uiteraard kan je de bedrijfsvideo laten maken. Bij ons kan dit compleet op maat, totdat jij tevreden bent. Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsvideo of benieuwd naar andere mogelijkheden? Bekijk dan onze site en ga naar het kopje Content Creators. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Auteur foto
Tijmen Lourens
Dec 21, 2020
Delen:
Contact opnemen

Gerelateerde blogs: