Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hoe haal je alles uit je Social media?

Tamar Hazeu

Alles uit je social media halen

Je bedrijf laten groeien kan het beste online, maar hoe zorg je ervoor om boven je concurrentie uit te komen? Welke kennis is er nodig om jouw doelen te behalen? Wij geven een aantal tips om jou te helpen met het online brengen van je bedrijf.

Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor bedrijf je bent. Waarschijnlijk weet je dit zelf al door en door, maar dit moet duidelijk overkomen naar je volgers. Bedenk daarom een aantal herkenbare items voor in bijvoorbeeld je foto’s, berichten of hashtags. Trek ook je huisstijl door over je social media kanalen. Laat het bedrijf online stralen om jouw manier.

Originele content

Om boven je concurrentie uit te steken, moet je natuurlijk originele content plaatsen. Naast dat je je huisstijl laat zien op je kanalen, moet je ook je posts een originele twist geven. Denk aan inside jokes, een herkenbaar voorwerp of een typische tekst. Het kan van alles zijn, zolang het maar origineel is! Jouw content vormt jouw bedrijf en zorgt voor een goede uitstraling. Speel in op je doelgroep en zorg dat je herkenbaar wordt.

Blijf actief

Erg voor de hand liggend, maar actief blijven speelt een belangrijke rol. Zorg ervoor dat je minimaal 2 à 3 keer in de week posts, afhankelijk van wat voor bedrijf je bent. Tegenstrijdig met het vorige kopje, maar: kijk eens af bij de concurrent. Je wilt natuurlijk niet achterblijven.

Tot slot is het belangrijk om bewust te zijn van hoe social media werkt. Het lijkt op het eerste gezicht makkelijk, maar er zit veel tijd en moeite in. Daarom biedt Dotbrand de mogelijkheid om jouw social media uit handen te nemen en een goed uitstraling te geven.

Wil je meer weten over content of social media? Neem vrijblijvend contact op met Dotbrand. Of neem een kijkje op onze dienstenpagina.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!