Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

VR inzetten voor bedrijven

Tijmen Lourens

VR (Virtual Reality) is een techniek die steeds populairder wordt. Maar wat is het precies? En hoe kan jij het toepassen op jouw bedrijf? Wij vertellen je meer.

Wat is Virtual Reality (VR)?

In plaats van iets toevoegen aan de werkelijke wereld is VR een gehele digitale wereld waar je in wordt gezogen door een bril op te zetten. Je wordt in principe afgezonderd van de wereld en bevindt je dan in een virtuele wereld. Een voorbeeld is een virtual achtbaan ritje. Je zit gewoon in je woonkamer, maar door een VR-bril op te zetten voelt het ineens dat je echt in een achtbaan zit!

Toepassingen VR voor je bedrijf

Virtual Reality klinkt misschien voor het eerst interessant voor games en vermaak, maar er zijn ook toepassingen voor bedrijven die interessant kunnen zijn zoals; 

Virtuele showroom/beursstand

Heb je een product, showroom of juist nog helemaal niks? Met Virtual Reality kan je ervoor zorgen dat jouw potentiële koper vanuit zijn woonkamer de showroom kan bekijken. Hierdoor zorg je ervoor dat je de klant een unieke ervaring geeft, zonder dat hij of zij de ruimte hoeft te verlaten waar ze op dat moment zijn.

Je publiek teasen

Nieuwe attractie, show of product? Laat je doelgroep als eerst kennismaken via een virtuele première. Hiermee kan je je publiek al een sneakpreview geven van jouw show of product.

VR voor jouw bedrijf

Interesse gekregen in de mogelijkheden van Virtual Reality? Neem vrijblijvend contact met ons op om mogelijke toepassingen voor jouw bedrijf te bespreken!

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!