BK chauffeurs

Bk Chauffeurs
BK chauffeurs

Inleiding

BK Chauffeurs is een privé chauffeursdienst die werkzaam is in omgeving Rotterdam en Den Haag. Ze zijn beschikbaar voor het ophalen na een avondje uit, je naar de vakantiebestemming brengen of ondersteuning bij bijzondere gelegenheden. Voor BK heeft Dotbrand merk- en contentcreatie uitgevoerd. We keken hierbij naar de doelgroep en het compleet maken van de merkidentiteit.

Dotbrand case BK Chauffeurs


Vraag

De vraag van BK Chauffeurs was een huisstijl die er clean uitzag met een moderne uitstraling. De huisstijl moet natuurlijk overeenkomen met het bedrijf en waar ze voor staan. Zo biedt BK een autowasservice aan, waardoor de vraag van een ‘clean’ uitstraling goed op z’n plek valt. Doordat het een jong en nieuw bedrijf is, wil je dit ook uitstralen.


Uitwerking + resultaat

Het proces begon met het creëren van een huisstijl. Hierna volgde de content voor social media, voor de autowasservice is er in beeld gebracht wat de dienst inhoudt en hoe BK te werk gaat. Bij de uitwerking van de video is er gewerkt aan een shotlist, hier werd door beide kanten genoteerd wat er geschoten moest worden voor de video. De lengte is bepaald n.a.v. het aantal shots en wat een logische volgorde zou zijn. Het resultaat was een complete huisstijl en content voor social media waarin de services in beeld zijn gebracht.


Resultaat

  • Twee video’s
  • Nieuwe merkidentiteit
Advies nodig bij jouw online aanwezigheid?
Contact opnemen

Andere cases: