Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Merkcreatie
Contentcreatie

BK Chauffeurs is een privé chauffeursdienst die werkzaam is in omgeving Rotterdam en Den Haag. Ze zijn beschikbaar voor het ophalen na een avondje uit of ondersteuning bij bijzondere gelegenheden.

Huisstijl die past bij de doelgroep

Voor BK heeft Dotbrand merk- en contentcreatie uitgevoerd. We keken hierbij naar de doelgroep en het compleet maken van de merkidentiteit.

Vraag

De vraag van BK Chauffeurs was een huisstijl met een ‘clean’ en moderne uitstraling. De huisstijl moet natuurlijk overeenkomen met het bedrijf en waar ze voor staan. Zo biedt BK een autowasservice aan, waardoor de vraag van een ‘clean’ uitstraling goed op z’n plek valt.

Uitwerking + resultaat

Het proces begon met het creëren van een huisstijl, opgevolgd door content voor social media. Voor de autowasservice is er in beeld gebracht wat de dienst inhoudt en hoe BK te werk gaat. Het resultaat was een complete huisstijl en content voor social media waarin de services in beeld zijn gebracht.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!