Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fruitboer Aan Huis

Merkcreatie
Development

Fruitboer aan Huis is een webshop met abonnementen voor een verse fruitmand. Ze leveren seizoensfruit waardoor de fruitboxen wekelijks variëren. Dit doen ze op een verantwoordelijke en duurzame wijze voor scholen, bedrijven en particulieren.

Ontwerp website en bestelpagina

Voor Fruitboer aan Huis heeft Dotbrand het logo, de website en de bestelpagina ontworpen. We hebben de website in een volledig nieuw jasje gestoken en een externe developer ingeschakeld om de bestelpagina in werking te brengen.

Vraag

De vraag van Fruitboer aan Huis was een logo, website en een bestelpagina waar klanten gemakkelijk een abonnement kunnen afsluiten of om een eenmalige fruitbox te bestellen. 

Uitwerking + resultaat

Er is allereerst een logo ontworpen wat Fruitboer aan Huis goed weergeeft. De huisstijl is uiteraard doorgetrokken op de website. Voor de bestelpagina was het van belang dat alle informatie duidelijk te zien was en het gebruiksvriendelijk werkt. Een externe developer heeft alle functies van de pagina in werking gebracht, zodat alles het doet zoals er is gevraagd. Het resultaat is een bestelpagina waar bezoekers snel en gemakkelijk hun aankoop kunnen doen of abonnement kunnen afsluiten.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!