Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Merkcreatie

Boldons is een automotive bedrijf dat zich richt op de verkoop van diverse auto-accessoires, waaronder kentekenplaathouders, reinigingsmiddelen, banden en nog veel meer. Daarnaast hebben ze een bandenservice voor het vervangen van autobanden.

Huisstijl die het bedrijf uitstraalt

Voor Boldons heeft Dotbrand een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld voor de website en social media.

Vraag

De vraag van Boldons was een logo en huisstijl waarmee het bedrijf zich kan identificeren. Er was behoeften om de designs tussentijds te bespreken om tot een passende huisstijl te komen.

Uitwerking + resultaat

Het proces begon met het creëren van meerdere designs om dit tot een huisstijl te ontwikkelen. Kijkend naar wat zowel de klant wil en wij adviseren voor het bedrijf. Er is gekeken naar meerdere opties om de juiste keuze te maken en niet meteen al te veel uit te sluiten. Het resultaat is een passende huisstijl die zorgt voor een uitstraling waar Boldons zich mee identificeert en voor content en social media wordt gebruikt.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!