Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Development

Ciconia Properties is een vastgoedonderneming die kwaliteitspanden aanbiedt in het Verenigd Koninkrijk. Ze richten zich op het verkopen, verhuren en investeren van onroerend goed. Dus wat je plan ook is, je bent bij hen aan het juiste adres.

Website op maat

Voor Ciconia heeft Dotbrand een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij hebben we gekeken naar de voorkeuren van de klant, maar ook advies gegeven voor mogelijke aanpassingen voor de website.

Vraag

Ciconia Properties had een nieuwe website nodig waarbij alle informatie over het bedrijf en het portfolio te zien was met al hun onroerend goed. Het was de vraag om een webdesign te ontwikkelen, waar Ciconia zich in herkent en het de onderneming goed weergeeft. 

Uitwerking + resultaat

Het proces hebben we samen doorgelopen en door veel contact zijn er nuttige ontwikkelingen uitgevoerd en vooruitgang geboekt. Dotbrand heeft een wireframe gemaakt, een inhoudsindeling van de individuele pagina’s. Hierna zijn er drie designs ontworpen, hieruit is een keuze gemaakt en een ontwerp ontwikkeld voor de complete website. Er is gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en de response van de website. We gaven het advies om een specifieke portfolio pagina te maken, waar meer informatie en beeldmateriaal getoond kan worden. De ontwikkeling is uitgevoerd in Webflow. Er is ook een CMS voor de klant om zelf content aanpassingen te kunnen maken.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!