Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ministerie van Defensie

Merkcreatie

De Boxer User Working Group was een bijeenkomst georganiseerd door Het Ministerie van Defensie.

Huisstijl en designs voor promotiemateriaal

Dotbrand heeft voor het ministerie van Defensie een huisstijl ontwikkeld voor de Boxer User Working Group bijeenkomst. Hier werd rekening gehouden met de behoeften van de klant en andere factoren.

Vraag

Ministerie van Defensie organiseerde een bijeenkomst en had hierbij een huisstijl nodig voor zowel online als offline producten die als promotiemateriaal dienden tijdens de bijeenkomst.

Uitwerking + resultaat

Na de vraag te hebben besproken, zijn er meerdere designs gecreëerd. We hielden rekening met verschillende factoren, zoals; de juiste uitstraling, passend bij Defensie, deelnemende landen en correct beeldmateriaal. Het resultaat was een complete huisstijl en meerdere designs voor het promotiemateriaal. De huisstijl was onder andere te zien op rollup banners, boekjes, pennen, keycords en naamkaartjes.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!