Voorkeuren

Privacy is belangrijk voor ons, dus u heeft de mogelijkheid om bepaalde soorten opslag uit te schakelen die niet noodzakelijk zijn voor de basiswerking van de website. Het blokkeren van categorieën kan uw ervaring op de website beïnvloeden.

Accepteer alle cookies

Deze items zijn nodig om de basisfunctionaliteit van de website mogelijk te maken.

Always active

Deze items worden gebruikt om advertenties te leveren die relevanter zijn voor u en uw interesses.

Dankzij deze items kan de website uw keuzes onthouden (zoals uw gebruikersnaam, taal of de regio waarin u zich bevindt) en verbeterde, meer persoonlijke functies bieden.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Accepteer alle cookies
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voetjes van Delft

Development

Voetjes van Delft is een Pedicuresalon en doet alles aan de verzorging van voeten. Voor zowel medische als verzorgings afspraken kan je terecht in de salon van Natascha.

Website Design

Voor Voetjes van Delft heeft Dotbrand een webdesign opgeleverd en de website in werking gebracht.


Vraag

De vraag van Voetjes van Delft was een complete website waar het bedrijf haar klanten kan informeren over de diensten en een afspraak kunnen maken.


Uitwerking + resultaat

Het proces begon met het vinden van een passend design voor de website. Hiervoor zijn er meerdere templates voorgelegd en gekozen door de klant. Alle informatie over de diensten, prijzen en een afspraakplanner zijn hierin meegenomen. Het resultaat is een complete website waardoor klanten meteen zien wat Voetjes van Delft hen te bieden heeft.

Plan direct een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak of neem direct contact op!